22 Temmuz 2007 Pazar

Zoraki koca 4. bölüm özeti - konusu

Zoraki koca dizisi 4. bölüm özeti - konusu

Ömer, Ayşe’den kurtulmanın planlarını yapıyor.

Kanal D’nin başrollerinde; Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Cihat Tamer, Seray Gözler ve Zerrin Sümer’in oynakları, yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı sevilen dizisi “Zoraki Koca” bu akşam da keyifle izleyeceğiniz, sürprizlerle dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde; kendi yarattığı yalanların ortasında boğulan Ömer, yakın arkadaşları Yaşar ve Taner’den de yardım alarak Ayşe’den kurtulabilmenin yollarını arıyor.

Ayşe ile avukat Tarık arasında gelişen dostluk, Ömer’i çileden çıkartmaktadır. Ama bunu kendine bile itiraf edemez. Bu arada Özpolat’ların malikanesi tüm sosyeteyi ağırlayacak bir partiye hazırlanmaktadır.

Saadet Özpolat, “40. evlilik yıldönümü” partisini bir anda Ömer’e “sosyeteden eş bulma” partisine dönüştürür. Çünkü Saadet Hanım, Ömer’le Ayşe arasında garip bir iletişim olduğunun farkındadır. Saadet Hanım, sosyetenin önemli ailelerinden Gümüşcüzade’lerin kızı Begüm’ü gözüne kestirir. Her taraftan ateş altında kalan Ömer, parti boyunca annesinin sözünü dinleyip, güzeller güzeli Begüm’e ilgi gösterir. Saadet Hanım mutludur. Ama Ömer yaşamına bir çeki düzen vermek zorundadır. Kendi yarattığı yalanların ortasında boğulan Ömer, Ayşe’den kurtulabilmek için yakın arkadaşları Yaşar ve Taner’den yardım ister. Acaba üçlünün planları Ayşe’yi pes ettirebilecek midir?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

www.dizis.blogspot.com
www.sessizfirtinadizi.blogspot.com
www.dersemuseumgroup.org
www.grupo-ramel.com